Dvouletá záruka pro firmy

OKI B432dn

Zobrazit katalog
OKI B432dn
4,6 7 hodnocení
LED tiskárna černobílá, A4, rychlost černobílého tisku 40 str./min., tiskové rozlišení 1200 x 1200 DPI, duplex, displej, USB a LAN
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  PI011l Rozšířená záruka +12 měsíců Prod. číslo:  45762012 Stránky výrobce

OKI B432dn

Kompaktní tiskárna OKI B432dn (45762012) s rychlou a kvalitní LED technologií tisku a síťovou kartou pro přístup více uživatelů. Je vhodná pro pracovní skupiny v hromadných kancelářích, kde poslouží vysokou rychlostí výstupu a automatickým oboustranným tiskem. Tiskárna dosahuje rychlost tisku až 40 stran za minutu při prvním výtisku do 4,5 sekundy a tiskového rozlišení 1200 × 1200 dpi.

Tiskárna navíc disponuje výkonným procesorem na frekvenci 667 MHz a 512 MB paměti, takže se nebojte dlouhého čekání či přetížení ani při náročných úlohách. K pohodlnému užívání přispěje informační LCD displej a množství praktického kancelářského softwaru pro maximální produktivitu. Tiskárna se k počítači připojuje přes standardní rozhraní USB 2.0. Pro hromadný přístup k tiskárně je zabudovaná síťová karta.

Vlastnosti:

  • Vysokokapacitní spotřební materiál
  • Automatický oboustranný tisk
  • LCD displej
  • Nízkoprofilový design pro jednodušší přístup k vytištěným dokumentům
  • Tříletá záruka (po registraci produktu)
  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní.

Parametry a specifikace

Porovnat
Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
LED Hotovo!
Určení
Do kanceláře Hotovo!
Připojení
USB, LAN Hotovo!

Typ

Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
LED Hotovo!
Určení
Do kanceláře Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, LAN Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!

Tiskové parametry

Tiskové rozlišení
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rychlost tisku černobíle - maximum
40 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
250 listů Hotovo!
Doba tisku první strany (čb tisk)
4,41 s Hotovo!
Maximální měsíční vytížení
80 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupní zásobník
150 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
245 mm Hotovo!
Hloubka
364 mm Hotovo!
Šířka
387 mm Hotovo!
Hmotnost
13 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informační/segmentový Hotovo!

Barva

Barva
Šedá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny LED tiskárny

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den dá se použít u OKI řady 432 toner z řady 431? V doporučeném příslušenství je udáván fotoválec stejný, ale toner odlišný. Děkuji

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá používat na této tiskárně silnější papír. např 170g.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je toner součástí balení. Zároveň zda je pravdivá informace, že toner k LED tiskárnám nemůže zaschnout a tudíž se zkazit. Kolik stran se na jednu náplň vytiskne? Jak rychlý je tisk od spuštění tiskárny v porovnání s laserovou a inkoustovou tiskárnou? Tiskárnu máme pro kancelářské účely, tiskneme několikrát denně pár stran. Proto potřebujeme něco pro strat rychlejšího, než je laeserová tiskárna. Předem děkuji za odpověď. Iva Běhavá

Diskuze a poradna k OKI B432dn
Příslušenství pro OKI B432dn Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OKI B432dn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OKI B432dn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OKI B432dn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OKI B432dn.
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací