Alza PC AP+ slevy

BenQ TH671ST

Zobrazit katalog
BenQ TH671ST
4,7 3 hodnocení
Doručení na
prodejnu zdarma
Projektor DLP lampový, Full HD, nativní rozlišení 1920 × 1080, 16:9, 3D, svítivost 3000 ANSI lm, kontrast 10000:1, HDMI 1.4, VGA, reproduktory
Přidat do seznamu
Záruka 36 měsíců Kód:  WX409b29c Prod. číslo:  9H.JGY77.1HE Stránky výrobce

Zvýhodněné sady

21 165,-
Koupit balíček
21 085,-
Koupit balíček

BenQ TH671ST

DLP projektor BenQ TH671ST reprezentuje úžasná obrazová kvalita. Podporuje nativní rozlišení 1 920 × 1 080, které v kombinaci se svítivostí 3000 ANSI lumenů a vylepšeným kontrastem 10 000 : 1 zaručí ostrý a dobře čitelný obraz při firemní prezentaci, sledování fotbalových utkání či celovečerního filmu. Je jedno v kterou denní dobu koukáte, neboť se obraz dokonale přizpůsobí světlu v místnosti technologií LumiExpert.

Díky režimu Lamp Save nabízí projektor BenQ TH671ST životnost lampy až 7000 hodin. Disponuje technologií SmartEco pro úsporu energie a umožní projekci v 3D. Bohaté možnosti konektivity zahrnují D-Sub, HDMI, HDMI s MHL 2.0 či USB a USB mini.


Krátká projekční vzdálenost

I v místnostech, kde si nemůžete dovolit umístit projektor do velké vzdálenosti, si vychutnáte obraz s úhlopříčkou 2,5 metru. BenQ TH671ST umí takovýto obraz vykouzlit již ze vzdálenosti pouhého 1,5 metru.

Krátká projekční vzdálenost

Výjimečná ostrost a realistické barvy po několik let

Společnost BenQ, světová jednička v oblasti DLP projektorů, vám nabízí bezchybnou kvalitu obrazu, kterou si budete moci vychutnávat po dlouhé roky. Projektor BenQ TH671ST využívá technologii Digital Light Processing od společnosti Texas Instruments, patentovanou technologii BrilliantColor a provedení bez filtrů s téměř uzavřenou konstrukcí, jež zajišťuje:

  • Výjimečnou kvalitu obrazu
  • Vysokou ostrost s vynikající čitelností
  • Zářivé, věrné barvy

Režim detekce chybějícího signálu

Automatické přepnutí do režimu Eco Blank poté, co byl projektor BenQ TH671ST déle než tři minuty zapnutý, aniž by byl na vstupu nějaký signál. Tím se eliminuje zbytečné plýtvání energií a prodlužuje se životnost projekční lampy.


Energeticky úsporný, ekologicky šetrný

Technologie SmartEco od společnosti BenQ zdokonalila vše, co se očekává od DLP projektoru. Přináší nižší náklady na údržbu, jas bez kompromisů, skvělou kvalitu obrazu a optimalizovanou životnost lampy. Díky této speciální inovaci můžete ušetřit až 70 % spotřeby energie lampy a snížit náklady na údržbu prostřednictvím funkcí pro dynamickou úsporu energie, přičemž budete mít k dispozici extrémně kvalitní a živý obraz.

Technologie SmartEco

až 7000 hodin provozu

Režim LampSave

Náklady na výměnu projekční lampy tvoří největší část celkových nákladů na provoz projektoru. Režim LampSave dynamicky upravuje výkon lampy podle úrovně jasu obsahu a výrazně prodlužuje životnost lampy o 50 %!


Parametry a specifikace

Porovnat
Země
Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Nativní rozlišení
1920 × 1080 px Hotovo!
Maximální rozlišení
1920 × 1200 px Hotovo!
Poměr stran
16:9 Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Typ zásuvky

Země
Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozlišení

Nativní rozlišení
1920 × 1080 px Hotovo!
Maximální rozlišení
1920 × 1200 px Hotovo!
Poměr stran
16:9 Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Projekční plocha

Projekční vzdálenost (min.)
0,9 m Hotovo!
Projekční vzdálenost (max.)
4,58 m Hotovo!
Úhlopříčka obrazu (min.)
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Úhlopříčka obrazu (max.)
762 cm (300 ") Hotovo!

Technologie

Obnovovací frekvence
120 Hz Hotovo!
Zdroj světla
Lampa Hotovo!
Svítivost
3 000 ANSI lm (2 400 ISO lm) Hotovo!
Životnost
4 000 h (166,67 d) Hotovo!
Životnost (ECO)
15 000 h (625 d) Hotovo!
Výkon
240 W Hotovo!
Hlučnost
33 dB Hotovo!
Maximální spotřeba
355 W Hotovo!

Připojení

Typ připojení
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
VGA
2 ks Hotovo!
Další připojení
USB 2.0, Sluchátkový výstup, RS232, Audio vstup, USB Mini-B Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatní vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup, RS232 Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Umístění
Na strop, Na stůl Hotovo!
Funkce
Zoom, MHL, 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Dálkové ovládání Hotovo!

Rozměry

Šířka
29,6 cm Hotovo!
Výška
12 cm Hotovo!
Hloubka
22,4 cm Hotovo!
Hmotnost
2,7 kg Hotovo!
Více parametrů

Tchaj-wanská korporace s pobočkami po celém světě je známým hráčem v oblasti spotřební elektroniky a výpočetní i komunikační techniky. Prostřednictvím několika akvizicí vstoupila na nové trhy, kde se jí daří získávat význačné postavení a představuje hlavního hráče ve svém oboru. Nejdůležitější z akvizic byl v roce nákup společnosti Siemens. V dnešní době najdeme miliony spokojených zákazníků společnosti po celém světě. Hledáte-li kvalitní výrobek, vybavený nejnovějšími technologiemi, značka BenQ bude jistě skvělou volbou.          

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, je tento projektor nejbližší v promítací vzdálenosti a v uchycení jako MP780ST?

Dobry den, rad by som sa spytal, ci je mozne k rozbalenemu kusu pridat informaciu o pocte hodin ktore ma uz v zmysle pocitadla lampa nabehane. Pri projektore sa jedna o dost relevatny udaj. Dakujem

Dobrý den, kupuji projektor k Playstationu 5. Zajímá mě, zda projektor zvládne 120 fps. Případně mě zajímá, kolik zvládne maximáně? Děkuji

Dobrý deň, obrázok, ktorý máte v popise, podľa ktorého projektor vysvieti obraz o uhlopriečke 100" zo vzdialenosti 2,6m nezodpovedá popisu na stránkach výrobcu. Predpokladám, že ide o chybu, správne? Ďakujem

Dobrý den, rozumím správně, že vzhledem k tomu, že se jedná o short-throw projektor, tak při vzdálenosti kolem 4,5m od projekční plochy, bude obraz mít šířku větší než cca 4m a ani zoom nepomůže šířku stáhnout na max 3m? Vycházím z Quick Start Guide viz odkaz níže, kde se uvádí v tabulce pro vzdálenost 2728mm = screen size width 3985mm. Odkaz: Odkaz do neznáma

Dobry den, ako prepnem projektor do ECO modu. Zda sa mi velmi hlucny. Podla popisu ma vo Full Mode 33 db a v ECO mode 29db. Prebrowsovala som niekolko krat menu v CZ aj EN jazku, nic take som nenasla...poradite, prosim? Ak mozno presny postup, lebo zjavne nieco prehliadam...Dakujem

Dobrý deň, rada by som sa opýtala ci ma prokfor funkciu pripojenia k internetu.

Doporučte prosím brašnu pro občasné přenášení tohoto projektoru (BenQ TH671ST). Děkuji.

Prosím někdo zkušenosti s tímto modelem? Jaké 3D brýle? Je možná výměna lampy? Rozhoduji se mezi Optoma HD144X a tímto. Děkuji.

Diskuze a poradna k BenQ TH671ST
Příslušenství pro BenQ TH671ST Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ TH671ST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH671ST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH671ST. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ TH671ST.
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací