Apple USB kabel s konektorem Lightning 1m MD818ZM/A

Kód: 48
Neohodnoceno
600 Kč
Na dotaz

Datový kabel USB s konektorem Lightning, který je kompatibilní s přístroji společnosti Apple, nabízí bezproblémovou synchronizaci a nabíjení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis produktu

Jste rádi o krok napřed? Chcete být připraveni na vše? V tom případě vám nesmí chybět 1metrový USB kabel s konektorem Lightning, který vám dopřeje plnou kompatibilitu s přístroji iPhone, iPad nebo iPod od společnosti Apple.

Oboustranná konstrukce

Jeden kabel na vše? Díky oboustranné konstrukci ano! Jedna strana kabelu je zakončena USB konektorem, na straně druhé se nachází konektor Lightning. Tato kombinace je zárukou velmi široké kompatibility se stolními či mobilními počítači a také napájecími adaptéry.
Oboustranná konstrukce

Malý velký pomocník

Tento propojovací kabel v bílém provedení se stane vaším nepostradatelným pomocníkem. Umožní vám bezproblémovou synchronizaci i nabíjení, aniž by záleželo na tom, jestli máte starší zařízení nebo novinku společnosti Apple.
Malý velký pomocník

Zvládne víc

Synchronizace telefonu s počítačem, stahování hudby a fotografií, zálohování dat, nabíjení… To vše hravě zvládnete díky jedinému USB kabelu s konektorem Lightning.
Zvládne víc

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: